Ogniste mięso z topinką

Ogniste mięso z topinką

Ogniste mięso z topinką

Składniki: 1 żółta papryka większa cebula 70g boczku wędzonego 280g piersi z indyka 2 ząbki czosnku pół pęczka natki pietruszki i szczypiorku łyżka świeżej bazyli 2 mniejsze kiszone ogórki 300ml sosu pomidorowego sól, pierz, słodka pa pryka, rozmaryn, sos sojowy, imbir 2 listki laurowe, c hilli 2 łyżki pikantnego ketchupu  Przygotowanie:  Boczek pokroić w cienkie paski , podsma żyć na patelni, dodać pokrojone w kostkę mięso , przyprawić na os tro do smaku. Natkę , szczypiorek i kilka lis tków bazyli i ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Gaździnka warzy

Autor

Gosia Kunc

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

ogórki, mięso, sosy, sos pomidorowy, zupa pomidorowa, papryka, boczek, indyk, sos sojowy, imbir, pierś, ogórki kiszone, piersi, chleb, ketchup pomidorowy, pierś z indyka, przystawki, boczek w sosie, ser żółty

Inne przepisy z Gaździnka warzy

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję