Przepis na : obiad
Składniki: 200 g Dorsza koperek łyżka śmietany opakowanie podgrzybków sól, pieprz 50 ml białego półwytrawnego wina łyżka oleju Przygotowanie: Podgrzybki podgotować w niewielkiej ilości wody, przyprawić, a na koniec zabielić łyżką śmietany. Rybę pokroić na kawałki, podsmażyć na łyżce oleju. Podlać winem, kiedy odparuje wyłączyć ogień i posypać koperkiem... Smacznego czytaj dalej...
Nasza dieta podczas zimy powinna skupiać się nie tylko na tym, by zrzucić zbędne kilogramy, lecz także utrzymać odpowiednią odporność organizmu.
Czytaj dalej...Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Karp jest to tradycyjna świąteczna polska potrawa. W obecnych czasach odchodzi się od tradycyjnych polskich potraw, gdyż według religii w wigilię już nie obowiązuje post.
Czytaj dalej...