Pierogi z serem

Pierogi z serem

Pierogi z serem

Opis Pierogi z serem: Pierogi z serem to wersja na słodko według receptury mojej babci. Charakteryzowały się one delikatnym i cienkim ciastem oraz pysznym nadzieniem z białego sera, z lekką nutą wanilii. Uwielbiałam je, ponieważ mogłam zawsze dobierać do nich różne dodatki, np. świeże owoce, mus z truskawek czy gęsta, słodka śmietana. Mmmmm były zawsze pyszne. Jest to klasyk pierogowego gatunku. Pierogi z serem uwielbiają zarówno dorośli jak i dzieci. Wystarczy podać je z ulubionymi dodatkami i stają się wielkim ra... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu FoodMagazine.pl - Przepisy kulinarne

Warto przeczytać

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Jak najlepiej dobrać przyprawy do mięsa?

Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.

Czytaj dalej...

Jak uratować przesoloną zupę?

Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?

Czytaj dalej...

Jak łatwo i szybko obrać jajka ze skorupki?

Wydawać się może, że każdy potrafi ugotować jajko na twardo i potem je obrać. Niestety najwięcej problemów jest z tą drugą czynnością.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.