Pączki

Pączki

Pączki

Przepis na : deser

Opis Pączki: Pączki są bardzo kaloryczne, dlatego co roku przed Tłustym Czwartkiem media straszą nas zabójczymi dla zdrowia i figury konsekwencjami ich jedzenia. Nie przejmujmy się tym tak bardzo. Nie musimy zjadać ich przecież codziennie, ani po kilka na raz . Poza tym, pączki przygotowane w domu, są zdrowsze od większości sklepowych słodyczy, nie zawierają bowiem dodatków chemicznych, poprawiaczy smaku, barwników, przeciwutleniaczy i stabilizatorów. Przedstawiamy przepis na pyszne, domowe pączki, które są do... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu FoodMagazine.pl - Przepisy kulinarne

Warto przeczytać

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Dieta dla rzucających palenie

Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.

Czytaj dalej...

Gotowanie jajek na miękko, półtwardo, twardo i w koszulce

Gotowanie jajek nie jest wcale łatwe. Mając ochotę płynne żółtko, często się zdarza, że musimy się zadowolić jajkiem ugotowanym na twardo lub na odwrót.

Czytaj dalej...

Jak łatwo i szybko obrać jajka ze skorupki?

Wydawać się może, że każdy potrafi ugotować jajko na twardo i potem je obrać. Niestety najwięcej problemów jest z tą drugą czynnością.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.