Halloween od kuchni

Halloween od kuchni

Halloween od kuchni

Rozpoczynając cykl świąt kuchennych, startujemy od halloween. Na główny strzał idzie coś, co chyba nam wszystkim kojarzy się z tą maskaradą- DYNIA. Niestety żadna z wersji nie będzie z podświetloną od środka i z wyszczerbionymi zębami,  jednak równie ciekawa i przede wszystkim SMACZNA! :) Zapraszam do pierwszej możliwości! Rozpoczynamy od  DYNI FASZEROWANEJ kaszą gryczaną, kurczakiem i mozzarellą. Składniki: 1 mała dynia 0,5kg filetu z kurczaka 1 mozzarella 250g kaszy gryczanej łyżeczka startego imbir... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu FITBUuK

Autor

Ola BednarzOla Bednarz

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

dynia, kasza, kasza gryczana, kurczak, ciekawe przepisy, zupa pomidorowa, dynia faszerowana, halloween, imbir, papryka, kurczak z czosnkiem, kurczak z pomidorami, kurczak w pomidorach, kurczak z papryką , kurczak pieczony, papryka faszerowana, zapiekany kurczak

Inne przepisy z FITBUuK

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.