Kostka kokosowa

Kostka kokosowa

Kostka kokosowa

To ciacho upiekłam na niedzielę. Jest proste w przygotowaniu i smaczne ale najlepiej smakuje na drugi dzień i jak ma pokojowa temperaturę. Oczywiście przechowywać należy w lodówce ale przed podaniem dobrze je wyjąc tak na godzinkę przed spożyciem. Do tego ciacha dodałam dżem czereśniowy a raczej czereśnie w żelu takie domowe a wiadomo takie są najlepsze. Jeśli nie macie takich domowych możecie użyć kupny dżem lub po prostu o innym smaku. Kostkę podałam na talerzykach z serii New Hollis Platin Rozwiń i czytaj ... czytaj dalej...

Polecają przepis

Czytaj dalej na blogu Ewa w kuchni

Warto przeczytać

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.

Czytaj dalej...

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Ciasta na Wielkanoc. Najlepsze przepisy!

Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.

Czytaj dalej...

Babka Wielkanocna - zbiór najlepszych przepisów

Babka wielkanocna - wyobrażacie sobie bez niej święta? Chyba śmiało można rzec, że jest bardziej popularnym wypiekiem wielkanocnym niż mazurek.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.