Śniadanie? Figa bez maku i bez pasternaku!

Śniadanie? Figa bez maku i bez pasternaku!

Śniadanie? Figa bez maku i bez pasternaku!

Przepis na : śniadanie

Zobaczyłam w sklepie takie śliczne figi i nie mogłam się oprzeć! No a to plus jeszcze trochę dobroci i śniadanie gotowe :) Składniki (na 2 kanapki): 1 figa 1/2 krążka sera pleśniowego 4 plastry boczku cytryna, a w zasadzie sok z cytryny pieczywo (u mnie ciemne ze słonecznikiem) Nie lubię surowej figi, dlatego pokroiłam ją na 8 części i podpiekłam w piecyku przez jakieś 8 minut. Tak po prawdzie, to figi jako takie nie robią na mnie wrażenia, za to podkreślając ich smak dodatkami - można wyczarować naprawdę baj... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Ewa Kuchennie - Kuchnia to serce domu!

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.