Zupa meksykańska Albondigas Marchewkę pokroić na ćwierćplasterki, łodygi selera naciowego w paski, cebulę pokroić w kostkę, ziemniaki w grubszą kostkę, a cukinię w ćwierćplasterki. Na patelni rozgrzać 2 łyżki oleju, włożyć marchewkę, cebulę oraz seler naciowy i podsmażać, aż delikatnie zmiękną, następnie zestawić z ognia. Do garnka wlać bulion, doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień, włożyć delikatnie klopsiki, ostrożnie zamieszać od czasu do czasu i gotować na delikatnym ogniu ok. 5 min. Następnie do garnka p... czytaj dalej...
Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...