Stek wołowy z piekarnika

Stek wołowy z piekarnika

Stek wołowy z piekarnika Steki wyjąć z lodówki na co najmniej 30 minut przed przygotowaniem. Umyć, dokładnie osuszyć i odłożyć, aby uzyskały temperaturę pokojową. Po tym czasie rozgrzać piekarnik do temperatury 180°C. Umyć brokuły, osuszyć, podzielić na mniejsze różyczki. Ziemniaki wyszorować, osuszyć, przekroić na połówki lub ćwiartki w zależności od wielkości. Blachę wyłożyć papierem do pieczenia lub folią aluminiową błyszczącą stroną do góry. Posmarować delikatnie oliwą. Do brokułów i ziemniaków dodać po ...

Czytaj dalej na blogu ememe kitchen

Warto przeczytać

Zdrowe odżywianie - zdrowe warzywa

Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.