Rolada wołowa ze szpinakiem i fetą

Rolada wołowa ze szpinakiem i fetą

Rolada wołowa ze szpinakiem i fetą

Rolada wołowa ze szpinakiem i fetą Wołowinę wyjąć z lodówki 30 min. przed przygotowywaniem. Rozgrzać piekarnik do temperatury 200°C. W tym czasie na patelni rozgrzać 1 łyżkę masła, dodać szpinak, nieco soli i pieprzu czarnego i podsmażyć. Zdjąć z patelni i odstawić do wystudzenia. Patelnię wytrzeć ręcznikiem papierowym. Miękkie masło umieścić w miseczce, dodać, natkę pietruszki, czosnek granulowany, sól, mieszankę ziół włoskich, musztardę dijon i wszystko ze sobą wymieszać aż do połączenia składników. Plaster... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu ememe kitchen

Warto przeczytać

Najlepsza dieta na zimę

Nasza dieta podczas zimy powinna skupiać się nie tylko na tym, by zrzucić zbędne kilogramy, lecz także utrzymać odpowiednią odporność organizmu.

Czytaj dalej...

Dieta south beach – dieta podczas, której możesz jeść deser!

Dieta ta nie polega na zbytecznym głodzeniu się. Osoby na tej diecie mogą jeść nawet desery a zbędne kilogramy i tak lecą w dół.

Czytaj dalej...

Zdrowe odżywianie - zdrowe warzywa

Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.