Czas na chwilę zapomnienia -czas na chwilę pomarańczowej rozkoszy w ustach Wykonanie MUFFINKI Polej wrzątkiem pomarańczę. Osusz ją ręcznikiem papierowym i zetrzyj z niej skórkę na tarce o drobnych oczkach. Skórka przyda Ci się do ozdobienia lukru na muffinkach. Przekrój pomarańczę na pół i wyciśnij z niej sok. Odlej 2 łyżki soku do miseczki – stworzysz z niego lukier. Pozostałą część soku użyjesz do ciasta na muffinki. Przy pomocy rózgi roztłucz jajka. Wymieszaj mąkę z pozostałymi sypkimi składnikami. Wsyp je d... czytaj dalej...
Święta Bożego Narodzeniu tuż tuż.. Tak więc większość z nas zastanawia się co przygotować na świąteczne menu.
Czytaj dalej...Mój blog powstał dzięki wielkiej pasji do gotowania, eksperymentowania i łączenia najróżniejszych smaków. Gdy pokochałam taniec i Zumbę zrozumiałam, że moje dwie pasje świetnie się dopełniają. Tak powstał podwójny blog – Eat me! Fit me!, na którym znaleźć będzie można również porady dotyczące fitnessu i uprawiana sportu.