Carpaccio z buraków z orzechami włoskimi i serem lazur

Carpaccio z buraków z orzechami włoskimi i serem lazur

Carpaccio z buraków z orzechami włoskimi i serem lazur

Sałatka pełna miłości, bo pełna witamin i przeciwutleniaczy. Idealne połączenie buraków, orzechów i sera wywoła uśmiech szczęścia na twarzy. *Nie zapomnijcie śledzić mnie na Instagramie i oznaczać zdjęć z moich przepisów #eatmefitme Wykonanie Buraki owiń w folię aluminiową i wstaw do rozgrzanego do 180 stopni piekarnika na 45 minut. Wystudź. Na talerzach rozsyp liście z mieszanki sałat. Obierz je dokładnie i opłucz pod bieżącą wodą. Pokrój je w cienkie plasterki i ułóż na talerzach. Ser pokrój na kawałki i... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Eat me! Fit me!

Warto przeczytać

Buraczki tarte na zimę

Tarte buraczki na zimę do słoików to obowiązkowy twór z buraków w naszej piwnicy. Można je podawać jako dodatek do obiadu, od razu ze słoika.

Czytaj dalej...

Pomysłowe przepisy na walentynki i nie tylko

Dzień zakochanych jest obchodzony na całym świecie 14 lutego. Nazwa tego święta pochodzi od św. Walentego.

Czytaj dalej...

Dieta dla rzucających palenie

Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.

Czytaj dalej...

Niskokaloryczna dieta hiszpańska

Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.

Czytaj dalej...

Autor

Joaśka SurowiecJoaśka Surowiec

Mój blog powstał dzięki wielkiej pasji do gotowania, eksperymentowania i łączenia najróżniejszych smaków. Gdy pokochałam taniec i Zumbę zrozumiałam, że moje dwie pasje świetnie się dopełniają. Tak powstał podwójny blog – Eat me! Fit me!, na którym znaleźć będzie można również porady dotyczące fitnessu i uprawiana sportu.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

buraki, fit, sałatka, francuskie, śledź, carpaccio, walentynki, sałatki, sałatka z buraków

Inne przepisy z Eat me! Fit me!

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.