Coś dla fanów buraka i klusek śląskich – piękne różowe danie w niecodziennej, wyjątkowej oprawie chrupiących orzechów. Można zakochać się w kolorze i w smaku. A z tej miłości ktoś Was z pewnością poprosi o dokładkę *Nie zapomnijcie śledzić mnie na Instagramie i oznaczać zdjęć z moich przepisów #eatmefitme Wykonanie Wyszoruj gąbką buraki, włóż do garnka, zalej wodą i gotuj przez godzinę. Obierz je, pokrój na kawałki i zmiksuj. Dodaj sól, parmezan, dwa rodzaje mąki, wymieszaj wszystko a następnie wyrób...
Tarte buraczki na zimę do słoików to obowiązkowy twór z buraków w naszej piwnicy. Można je podawać jako dodatek do obiadu, od razu ze słoika.
Czytaj dalej...Dzień zakochanych jest obchodzony na całym świecie 14 lutego. Nazwa tego święta pochodzi od św. Walentego.
Czytaj dalej...Idealne połączenie składników dla każdego chcącego stracić trochę ciałka.
Czytaj dalej...Mój blog powstał dzięki wielkiej pasji do gotowania, eksperymentowania i łączenia najróżniejszych smaków. Gdy pokochałam taniec i Zumbę zrozumiałam, że moje dwie pasje świetnie się dopełniają. Tak powstał podwójny blog – Eat me! Fit me!, na którym znaleźć będzie można również porady dotyczące fitnessu i uprawiana sportu.