Bigos z kapusty kiszonej i włoskiej – prosty przepis
Wpis bez zdjęcia lub nie udało się go pobrać.
Bigos z kapusty kiszonej i włoskiej – prosty przepis
Bigos z kapusty kiszonej i włoskiej z dużą ilością mięsa to pyszna potrawa, którą można przygotować na co dzień i święta. Wszystkim smakuje i niejeden gość prosi o dokładkę. Taki bigos robi się stosunkowo szybko, nie potrzebuje też wielu składników, w porównaniu chociażby do bigosu staropolskiego, a smakuje rewelacyjnie. Z podanych składników wychodzi naprawdę spory garnek, ale nadmiar bigosu można pasteryzować w słoikach lub zamrozić. Składniki na bigos z kapusty kiszonej i włoskiej: główka kapusty włoskiej (około ...
Czytaj dalej na blogu e-PrzepisyKulinarneWarto przeczytać

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...
15 przepisów na karpia
15 pysznych przepisów na świątecznego karpia
Czytaj dalej...
Sałatki na Święta Bożego Narodzenia - najlepsze przepisy!
Święta Bożego Narodzeniu tuż tuż.. Tak więc większość z nas zastanawia się co przygotować na świąteczne menu.
Czytaj dalej...
Najlepsze przepisy na Święta
Wigilia już niedługo i wiele osób może po raz pierwszy zajęło się jej przygotowywaniem a nie jadą po prostu jak co roku do bliskich. O czym należy pamiętać i dlaczego?
Czytaj dalej...
Autor
Justyna Zarzecka
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
bigos, kapustą, kapusta kiszona, indyk, kiełbasa, karkówka, obiad
Inne przepisy z e-PrzepisyKulinarne
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję