Gołąbki w Sosie Pieczarkowym
Gołąbki w Sosie Pieczarkowym
SKŁADNIKI: 1 główka kapusty 700g mięsa mielonego 2 duże cebule płaska łyżka soli łyżeczka pieprzu bulion do gotowania gołąbków SOS PIECZARKOWY: 250g pieczarek 1 cebula 2 łyżki masła 1-2,5 szkl. bulionu łyżka mąki 2 czubate łyżki śmietany WYKONANIE: 1. Kapustę włożyć do zamrażarki na jakieś 3-4dni, dzięki temu zmięknie i nie musimy jej obgotowywać do ściągania liści. 2.Cebulę podsmażyć na maśle, następnie dodać mięso mielone i smażyć do zrumienia po czym doprawić solą i pieprzem. 3.Kaszę i ryż ugotować, po czym ... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Dziś Ja gotuje
Autor
Anna Chwalek
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
gołąbki, mielone, mięso mielone, mięso, sosy, kapustą, sos pieczarkowy, ryż, pieczarki, grzyby, dania mięsne, pieczarki w sosie, ryż smażony, sos mięsny, mięso duszone, drugie danie
Inne przepisy z Dziś Ja gotuje
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję