Przepis na : śniadanie
Prosta do przygotowania, smaczna, zdrowa, wiosenna pasta kanapkowa z awokado. Przygotujecie ją w kilka chwil. Będzie pysznym nadzienie kanapek, naleśników, wrapów. Jajka można ugotować na twardo już dzień wcześniej i przechowywać w lodówce. To również świetne danie w stylu Zero Waste, jeśli po świętach zostaną nam ugotowane jajka. PRZEPIS NA ZIELONĄ PASTĘ KANAPKOWĄ Z AWOKADO Składniki na zieloną pastę kanapkową z awokado: 1 dojrzałe awokado – zobacz poradnik Co zrobić by awokado szybko dojrzało 1 garść kiełk... czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...