Przepis na : obiad
Wątróbka z cebulą i podagrycznikiem to pyszne i tanie danie obiadowe. Naprawdę warto spróbować. Wątróbka to produkt kontrowersyjny trochę w kuchni. Ma zapewne tylu zwolenników ilu przeciwników. Osobiście bardzo lubię dobrze przyrządzoną wątróbkę, choć teraz z powodu ciąży jej nie jadam . Jedno z moich dzieci też jest fanem tego dania, więc nawet dzieciakom może smakować. Podagrycznik to roślina jak najbardziej jadalna. Rośnie powszechnie w zacienionych miejscach: ogrodach, lasach, polanach, wśród krzewów. M... czytaj dalej...
Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...