Przepis na : obiad
Marynata do kurczaka Dla mnie najlepsza! Bardzo lubię mięso zamarynowane w ten sposób i właśnie z tymi przyprawami. Koniecznie zostawić je w takim otoczenia na noc w lodówce, choć jeśli nie macie aż tyle czasu to wystarczą i 2-3 godziny. Taki kurczak potem można grillować , smażyć na patelni albo w frytownicy beztłuszczowej czyli air fryer, można zapiekać w piekarniku. Świetnie smakuje jedzone po prostu albo jako składnik sałatek, wrapów, tortilli, naleśników czy nawet burgerów lub kanapek. Po więcej inspi... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...