
Przepis na : obiad
Marynata do kurczaka Dla mnie najlepsza! Bardzo lubię mięso zamarynowane w ten sposób i właśnie z tymi przyprawami. Koniecznie zostawić je w takim otoczenia na noc w lodówce, choć jeśli nie macie aż tyle czasu to wystarczą i 2-3 godziny. Taki kurczak potem można grillować , smażyć na patelni albo w frytownicy beztłuszczowej czyli air fryer, można zapiekać w piekarniku. Świetnie smakuje jedzone po prostu albo jako składnik sałatek, wrapów, tortilli, naleśników czy nawet burgerów lub kanapek. Po więcej inspi... czytaj dalej...

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...