Przepis na : śniadanie
Domowa tortilla pełnoziarnista – przepis Te pyszne placki w wersji pszennej, pełnoziarnistej czy kukurydzianej w kuchni meksykańskiej stosowane są jako rodzaj pieczywa. Są tanie, proste do przygotowania choć czasochłonne. Potrzeba tu tylko kilka prostych składników, które na pewno każdy ma w swojej kuchni. Swoje placki przygotowałam z mąki pszennej z dodatkiem mąki razowej, ale jeśli nie macie tej drugiej, użyjcie tylko pszennej (trzeba dać wtedy odrobinę mniej wody). Trochę pracy przy nich jest, ale moż... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...