jajka faszerowane pastą musztardową

13
  • jajka faszerowane pastą musztardową
  • jajka faszerowane pastą musztardową

    składniki: 4 jajka 2 łyżki kwaśnej śmietany 1 łyżeczka ostrej musztardy 1 łyżeczka miodu sól, pieprz dodatkowo: natka pietruszki, szczypiorek wykonanie: Jajka gotujemy na twardo, studzimy, obieramy i przekrawamy. Delikatnie wyjmujemy żółtka. Musztardę dokładnie rozcieramy ze śmietaną, miodem oraz żółtkami. Całość doprawiamy solą oraz pieprzem. Gotową pastą napełniamy połówki białek. Posypujemy posiekaną pietruszką lub szczypiorkiem. Czytaj dalej na blogu Domowy Smak Jedzenia


    Tematycznie do tego przepisu

    • Ciasta na Święta Bożego Narodzenia
      Ciasta na Święta Bożego Narodzenia

      Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.

    • Najlepsza dieta na zimę
      Najlepsza dieta na zimę

      Nasza dieta podczas zimy powinna skupiać się nie tylko na tym, by zrzucić zbędne kilogramy, lecz także utrzymać odpowiednią odporność organizmu.

    • Dieta dla rzucających palenie
      Dieta dla rzucających palenie

      Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.

    • 15 przepisów na karpia
      15 przepisów na karpia

      15 pysznych przepisów na świątecznego karpia

    Inne przepisy z Domowy Smak Jedzenia

    Dodaj komentarz