babeczki marchewkowe

babeczki marchewkowe

babeczki marchewkowe

składniki: 2000 g marchewki startej na drobnych oczkach 300 g mąki 150 g cukru 180 ml oleju 3 jajka 1 łyżeczka proszku do pieczenia 1 łyżeczka sody 1 łyżeczka cynamonu wykonanie: Jajka mieszamy z olejem, cukrem oraz marchewką. W osobnym naczyniu mieszamy mąkę z proszkiem do pieczenia, sodą oraz cukrem. Wymieszane składniki dodajemy do suchych i mieszamy np. rózgą kuchenną lub szpatułką tylko do połączenia się składników. Gotowe ciasto przekładamy do foremki na muffiny (wyłożonej papierowymi papilotkami, 12-15 szt.).... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Domowy Smak Jedzenia

Warto przeczytać

Dieta oczyszczająca warzywno-owocowa dr Dąbrowskiej

Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.