Podgardle konserwowe

Podgardle konserwowe

Podgardle konserwowe

SUROWIEC -podgardle z przyrostem mięsnym i skórą PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE -peklosól/sól 50/50 14-15 g/kg -czosnek świeży 5 g/kg -pieprz czarny 2 g/kg -liść laurowy mielonym 1 g/kg -ziele angielskie mielone 1 g/kg -cebula suszona rozdrobniona w rękach 3 g/kg -czosnek suszony rozdrobniony w moździerzu 2 g/kg -gorczyca mielona 1 g/kg -słoiki -puszki -maszyna do zamykania puszek -szybkowar WYKONANIE Kupione podgardle myjemy. Tniemy w kawałki 2-4 cm dodajemy wszystkie przyprawy mieszamy i chowamy do lodówki na... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Domowe wyroby.Coś do chleba i talerza.

Autor

Jacek WiertelJacek Wiertel

Domowy wyrób.Coś do chleba i talerza.
Strona poświęcona przede wszystkim wyrobom wędlin domowych i jej sposobach produkcji.Można tu będzie znaleźć przepisy i zdjęcia wędlin wędzonych,pieczonych, szynkowarowych i dojrzewających.Oraz innych potraw które cenimy za ich smak i wygląd.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

mielone, chleb, chleb mieszany

Inne przepisy z Domowe wyroby.Coś do chleba i talerza.

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.