SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE -pałki kurczaka -przyprawa do kurczaka złocista -olej w dozowniku do pryskania WYKONANIE Pałki kurczaka posypujemy przyprawą z każdej strony wstawiamy do lodówki na 2 godz.po tym czasie układamy w szufladzie spryskujemy delikatnie olejem, ustawiamy temp. 200 stopni 30 min program Air fry uruchomiamy urządzenie po 15 minutach pałki obracamy i spryskujemy olejem zamykamy urządzenie. Po upływie 30 min pałki są gotowe. Mięso jest soczyste ... czytaj dalej...
Domowy wyrób.Coś do chleba i talerza.
Strona poświęcona przede wszystkim wyrobom wędlin domowych i jej sposobach produkcji.Można tu będzie znaleźć przepisy i zdjęcia wędlin wędzonych,pieczonych, szynkowarowych i dojrzewających.Oraz innych potraw które cenimy za ich smak i wygląd.