SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE -ćwiartki z kurczaka -przyprawy to papryka słodka i przyprawa do kurczaka złocista -olej w dozowniku do pryskania WYKONANIE Ćwiartki z kurczaka posypujemy przyprawami najlepiej za pomocą sitka z każdej strony wstawiamy do lodówki na 2 godz.po tym czasie ćwiartki kurczaka spryskujemy delikatnie olejem i układamy w szufladzie skórą do dołu , ustawiamy temp. 160 stopni 30 min program BAKE uruchomiamy urządzenie po tym czasie obracamy ćwiartki i spryskujemy ... czytaj dalej...
Domowy wyrób.Coś do chleba i talerza.
Strona poświęcona przede wszystkim wyrobom wędlin domowych i jej sposobach produkcji.Można tu będzie znaleźć przepisy i zdjęcia wędlin wędzonych,pieczonych, szynkowarowych i dojrzewających.Oraz innych potraw które cenimy za ich smak i wygląd.