Składniki : 3 duże jogurty ( w sumie 900 gram ) 5 galaretek cytrynowych. puszka puly z mango ( 850 gram) 2 szklanki po 250 gram gorącej wody. Wykonanie Do gorącej wody wsypać galaretki dobrze rozmieszać i pozostawić do ostygnięcia nie dopuścić do stężenia galaretek. W drugim naczyniu połączyć pulpę z mango z jogurtami i ostudzoną galaretką. Wszystkie połączone składniki wylać do formy wyłożonej folią spożywczą , wstawić do lodówki do momentu stężenia ( u mnie stało całą noc ). Gdy m... czytaj dalej...
Domowy wyrób.Coś do chleba i talerza.
Strona poświęcona przede wszystkim wyrobom wędlin domowych i jej sposobach produkcji.Można tu będzie znaleźć przepisy i zdjęcia wędlin wędzonych,pieczonych, szynkowarowych i dojrzewających.Oraz innych potraw które cenimy za ich smak i wygląd.