Weekend to czas odpoczynku… Przynajmniej dla większości z nas;) Osłódźmy sobie więc te chwile wiosennym, lekkim biszkoptem w równie wiosennych kolorach. Bardzo kremowe, nasączone ciacho spojone owocowymi galaretkami będzie przyjemnym, słodkim podsumowaniem leniwego już wiosennego wypoczynku. Ciasto wykonałam w blaszce 22 x 25 cm. Najlepiej smakuje mocno schłodzone:) Składniki na biszkopt: 3/4 szklanki cukru 3-4 krople aromatu waniliowego 4 jaja pół szklanki mąki pszennej pół szklanki mąki ziemniaczanej ł... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...