Ten przekładaniec z mojego przepisu to lekki miodownik z masą z prażonych jabłek i kremem na bazie śmietany 18 %. Nie jest za słodki, za to aromatyczny i przesiąknięty do cna jesiennymi smakami: jabłek, miodu… Wiecie, że lubię powariować z kawą przy ciastach- krem więc jest moją kombinacją i chęcią stworzenia czegoś kawowego do przełożenia ciasta, ale bez dodatku masła, miało być lżej;) Ciasto jest naprawdę smaczne po nocy spędzonej w lodówce- miodowniki to do siebie mają, pozwólcie mu więc poleżeć w lo... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...