Babka piaskowa (bezglutenowa)

Babka piaskowa (bezglutenowa)

Babka piaskowa (bezglutenowa)

Babka, która rozpływa się w ustach i jest lekka jak piórko :) Na mące ziemniaczanej i kukurydzianej smakuje nieziemsko. Na pewno sięgniecie po dokładkę :) Łatwa i szybka do zrobienia, najlepiej smakuje udekorowana słodkim lukrem :) Polecam! Jeżeli przygotowałaś/eś danie z tego przepisu, proszę o jego zdjęcie :). Wyślij je na adres konsek_ewa@o2.pl lub zostaw w komentarzu na facebooku. Fotografię opublikuję na facebookowym profilu Domowej cukierni Ewy :) Składniki: 5 jajek 225 g cukru 1 szklanka mąki ziemniaczanej ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Domowa cukiernia Ewy

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.