Zupa pomidorowa

37
  • Zupa pomidorowa
  • Zupa pomidorowa

    Przepis na : obiad

    Składniki: porcja rosołowa 1/2 pora (jak duży to 1/3) 1/4 selera 2 marchewki 1 pietruszka 2,5 litra wody 0,5 litra przecieru pomidorowego 3-4 łyżki śmietany sól pieprz natka pietruszki Przygotowanie:  Porcję rosołową myjemy i wkładamy do garnka, zalewamy wodą, lekko posolić i zagotować. Z powierzchni wody zbieramy "szumowiny". Zmniejszamy ogień i gotujemy jakieś 20 minut. Następnie dodajemy obrane jarzyny i gotujemy aż wszystko będzie miękkie. Wyjmujemy mięso i warzywa, a do wywaru dodajemy przecier po... Czytaj dalej na blogu Dieta Rozdzielna i Zdrowie


    Inne przepisy z Dieta Rozdzielna i Zdrowie

    Dodaj komentarz