Przepis na : obiad
Wiele razy pisałam i dziś też się powtórzę. Kurczak nie jest nudnym mięsem, ono jest tak delikatne, że każdy dodatek, każdy dodatkowy aromat chłonie jak swój własny i za każdym razem przejmuje smak towarzystwa w jakim go ulokujemy. A więc co nas tylko ogranicza? Nasza wyobraźnia i nic więcej, dlatego puśćmy wodzę fantazji. Kiedyś przez omyłkowo zamiast koperkiem, posypałam kotlet natką pietruszki. Cóż stało się, trzeba będzie tą żabę zjeść, pomyślałam i tak też zrobiłam. Jednak smak jaki powstaje w czasie sm... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Można rzec, że jest to najpopularniejsze danie polskiej kuchni, lecz nie każdy potrafi go przyrządzić tak by zapierał dech w piersiach.
Czytaj dalej...Sałatka z kurczakiem ma wielu swoich "wielbicieli", zarówno wśród tych, którzy dbają o linię, jak i wśród tych, którzy kalorii nie liczą.
Czytaj dalej...Zaczęło się bardzo niewinnie, od spisywania przepisów. Z czasem nabrało rozpędu i ze skromnej pasji zmieniło się w pełen etat. Zauważona przez innych, nie tylko mogę się spełniać i samorealizować, ale także rozwijać.Nigdy nie jest za późno aby zacząć coś nowego, aby się uczyć , aby obrać nowy kierunek. Mała pasja , często staje się początkiem drogi do spełnienia marzeń.