Przepis na : deser
Rolada kakaowo-kokosowa to świetny sposób na wykorzystanie wiórków, które zostają nam po przygotowywaniu mleka i śmietanki kokosowej . Masa kakaowa jest lekko gorzka i dobrze kontrastuje ze słodkim kokosowym środkiem. 100 g kaszy jaglanej 75 g orzechów laskowych 8 daktyli 2 łyżki kakao 200 g wiórków kokosowych (mogą być wiórki po produkcji mleka kokosowego) 100 g margaryny bez mleka* 3,5 łyżki miodu Kaszę jaglaną gotujemy wedle instrukcji na opakowaniu i studzimy. Daktyle zalewamy wrzątkiem i... czytaj dalej...
Dieta bez mleka to blog dla osób, które wykluczyły ze swojej diety mleko krowie i jego przetwory. Przepisy dla siebie znajdą tu nie tylko osoby ze skazą białkową czy mamy karmiące piersią. Dieta bez mleka to gotowa książka kucharska z przepisami dla każdego!