Ciastka z masła orzechowego i płatków jaglanych (bez glutenu, mąki i cukru)

Ciastka z masła orzechowego i płatków jaglanych (bez glutenu, mąki i cukru)

Ciastka z masła orzechowego i płatków jaglanych (bez glutenu, mąki i cukru)

Ciastka z masła orzechowego i płatków jaglanych to propozycja na zdrową przekąskę, która przy okazji zaspokoi ochotę na "coś" słodkiego. Ciasteczka idealnie nadają się dla osób będących na diecie bezglutenowej oraz unikających cukru. Oprócz tego są naprawdę pyszne, delikatnie chrupiące i niesamowicie kusząco pachną! Do ich przygotowania potrzeba jedynie kilku produktów, więc kto się skusi na takie pyszności? Polecam! (około 10 sztuk) 150g masła orzechowego 50g ksylitolu (lub innego słodzidła) 1 jajko 100g pła... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Di gotuje

Warto przeczytać

Fit przepisy

Zbiór fit przepisów na każdą okazję : obiad, śniadanie, deser, czy kolację. Jeśli dbasz o linię, to zestawienie tych przepisów jest idealne dla Ciebie :-)

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.