Pasta z wędzoną makrelą i kiełkami rzodkiewki

Pasta z wędzoną makrelą i kiełkami rzodkiewki

Pasta z wędzoną makrelą i kiełkami rzodkiewki

  Pasty królują często w naszym domu :) ...a to kolejna fantazja tym razem z kiełkami rzodkiewki :) Składniki: 1 wędzona makrela, 100g serka Philadelphia (można go zastąpić zwykłym śmietankowym np.: Almette), 3 łyżki jogurtu naturalnego, garść kiełków rzodkiewki, pieprz. Rybę obieramy z ości (nie cierpię tego robić :)  i rozgniatamy widelcem. Dodajemy serek Philadelphia, jogurt, kiełki, doprawiamy pieprzem i wszytko mieszamy. czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Delicious Titbits

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.
Justyna Żak, 4 maja 2014 13:18:31

świetnie wygląda:)

W mojej kosmetyczce, 4 maja 2014 16:53:26

Na bazie serka jeszcze nie robiłam.Zazwyczaj na bazie jajek, muszę taką opcje spróbować bo uwielbiam paste z makreli.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję