Pasta z wędzoną makrelą i kiełkami rzodkiewki
Pasta z wędzoną makrelą i kiełkami rzodkiewki
Pasty królują często w naszym domu :) ...a to kolejna fantazja tym razem z kiełkami rzodkiewki :)
Składniki:
1 wędzona makrela,
100g serka Philadelphia (można go zastąpić zwykłym śmietankowym np.: Almette),
3 łyżki jogurtu naturalnego,
garść kiełków rzodkiewki,
pieprz.
Rybę obieramy z ości (nie cierpię tego robić :) i rozgniatamy widelcem. Dodajemy serek Philadelphia, jogurt, kiełki, doprawiamy pieprzem i wszytko mieszamy.
czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Delicious Titbits
Autor
Delicious Titbits
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
makrela wędzona, pasta, pasty, makrela, jogurt, ryba, pasta kanapkowa, ryby, jogurtu, sałatki, sałatka, sałatka z makrelą, sałatka z wędzoną rybą
Inne przepisy z Delicious Titbits
Dodaj komentarz
W mojej kosmetyczce,
4 maja 2014 16:53:26Na bazie serka jeszcze nie robiłam.Zazwyczaj na bazie jajek, muszę taką opcje spróbować bo uwielbiam paste z makreli.
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję