Zupa ze świeżej fasoli "Jaś"

Zupa ze świeżej fasoli

Zupa ze świeżej fasoli "Jaś"

Składniki: (4 porcje) 400 g. świeżo łuskanej fasoli "Jaś" 2 liście laurowe 3 ziarna ziela angielskiego 1 kostka bulionowa warzywna 1/2 szkl. marchewki (pokrojonej w drobniutką kosteczkę) 1/2 szkl. pietruszki (pokrojonej w drobniutką kosteczkę) 1/3 szkl. korzenia selera (pokrojonego w drobniutką kosteczkę) 1 i 1/4 szkl. ziemniaków (pokrojonych w nieco większą kosteczkę)1 łyżeczka suszonego majeranku mała garść listków świeżego majeranku 3/4 szkl. słodkiej śmietanki 18% sól świeżo mielony pieprz... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Delicious Place

Warto przeczytać

Dieta Montignaca

Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.