Scroll down for recipe in English. Składniki: (tortownica o średnicy 22 cm.) Spód 150 g. mąki pszennej 150 g. mąki kokosowej 100 g. cukru brązowego (nie trzcinowego) 1,5 łyżeczki proszku do pieczenia 1 łyżka cukru waniliowego 110 g. zimnego masła 3 żółtka 3 łyżki kwaśnej śmietany 18% Budyń jaglany i dynia 2 szkl. mleka 1/3 szkl. kaszy jaglanej (80 g.) 1 łyżka cukru waniliowego 3 łyżki cukru skórka otarta z 1/2 cytryny 2 gałązki tymianku cytrynowego 300 g. obranej dyni pokrojonej w kosteczkę 1 cm. (u mnie h... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...