Pierogi z pęczakiem i grzybami / Dumplings with pearl barley and mushrooms

Pierogi z pęczakiem i grzybami / Dumplings with pearl barley and mushrooms

Pierogi z pęczakiem i grzybami / Dumplings with pearl barley and mushrooms

Scroll down for recipe in English. Składniki: (około 40 sztuk)  Ciasto: 3 szkl. mąki pszennej + do podsypywania 1 szkl. ciepłej wody 1/4 łyżeczki soli 2 łyżki oleju Farsz: 1 szkl. suchego pęczaku 30 g. suszonych grzybów 2 cebule 1 ząbek czosnku 2 łyżki masła 3 gałązki tymianku 1 gałązka rozmarynu 1 łyżka sosu sojowego sól, pieprz Okrasa: 1 duża cebula 3 łyżki masła garść łuskanych orzechów włoskich 1 gałązka tymianku sól Kaszę wsyp do miski, zalej wodą i odstaw na 8 godzin. Grzyby mocz w wodzie również 8 god... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Delicious Place

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję