KOLOROWA SAŁATKA RYŻOWA

KOLOROWA SAŁATKA RYŻOWA

KOLOROWA SAŁATKA RYŻOWA

Składniki 2 woreczki ryżu np. Sonko puszka kukurydzy 2 papryki czerwone 30 dag wędliny mała pora pół słoika (900 ml ) ogórków konserwowych majonez sól pieprz Sposób przygotowania Ryż ugotować wg przepisu na opakowaniu, przestudzić.. Paprykę umyć, oczyścić pokroić w paseczki Porę umyć , przekroić na pół i pokroić w półksiężyce ( tylko białą część ) Wędlinę pokroić w paski ogórki przekroić na pół i także pokroić w paski Wszystko razem włożyć do miski, dodać odsączoną kukurydzę. Doprawić solą i pieprzem i majonezem ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Darcia w kuchni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.