Pasta z awokado

Pasta z awokado

Pasta z awokado

Awokado to źródło zdrowych tłuszczów, które obniżają w naszym organizmie poziom złego cholesterolu. Pasta jajeczna to jeden z najprostszych sposobów na wykorzystanie tego owocu. Chociaż jest on w smaku jest trochę mdły to nie znaczy, że pasta też taka będzie.  Gdy dałam mojej córce awokado do spróbowania stwierdziła, że nie powala, natomiast pasta bardzo jej smakowała. Dlatego polecam spróbować! Najlepiej smakuje ze świeżym pieczywem lub bułeczkami. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Składniki... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Danka Pichci

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję