Przepis na : obiad
Z pewnością nie ma wielu zwolenników mięsa z owocami, wiem to z własnego doświadczenia, ponieważ dopóki sama nie spróbowałam też do nich należałam. Dlatego dzisiaj postanowiłam i was zachęcić do zrobienia czegoś wyjątkowego. Połączenie kurczaka z brzoskwiniami jest mało spotykane, ale wyszła z tego smaczna potrawa i nie spodziewałam się takiego oryginalnego smaku. Mam nadzieję, że dzięki temu przepisowi polubicie łączenie mięsa z owocami! (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Składniki: 4 pałki z kurczaka...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Sałatka z kurczakiem ma wielu swoich "wielbicieli", zarówno wśród tych, którzy dbają o linię, jak i wśród tych, którzy kalorii nie liczą.
Czytaj dalej...