Przepis na : obiad
Dzisiaj przedstawiam kolejny przepis na nieskomplikowane danie z filetem z kurczaka w roli głównej. Danie to robi się dosłownie w kilka minut, a jego smak powinien zadowolić każdego. Dopóki sami nie wypróbujecie, to się nie przekonacie, polecam! (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Składniki: 1 podwójny filet z kurczaka (około 450 g) 1 papryka czerwona 1 papryka pomarańczowa 200 g pora (biała część) 300 ml bulionu drobiowego 125 g serka pleśniowego brie 1 łyżka ostrej musztardy rosyjskiej sól, pie...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Sałatka z kurczakiem ma wielu swoich "wielbicieli", zarówno wśród tych, którzy dbają o linię, jak i wśród tych, którzy kalorii nie liczą.
Czytaj dalej...