Ciasto Marcello

Ciasto Marcello

Ciasto Marcello

Przepis na : deser

Ciasto Marcello, czyli biszkopt z bitą śmietaną, wiórkami kokosowymi i migdałami. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Składniki na blaszkę o wymiarach 24x40cm: Składniki na biszkopt: 5 jajek 5 łyżek cukru  2 łyżki mąki ziemniaczanej 3 łyżki mąki pszennej 1 łyżeczka proszku do pieczenia Dodatkowo: 500ml śmietany 30% 3 śmietan-fixy 2 białe czekolady 3 łyżki mleka 3 łyżki wiórków kokosowych 2 łyżki płatków migdałowych starta gorzka czekolada do posypania ciasta (adsbygoogle = window.adsbygoog... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Danka Pichci

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję