Sernik bez spodu łatwy i tani, łyżką mieszany. Sernik jest bez spodu, gdyż spód nie jest potrzebny. Podczas pieczenia rośnie wysoko, podczas studzenia równo opada, po upieczeniu jego struktura jest luźna, ale taki ma być w lodówce osiągnie odpowiednią konsystencję! Najlepszy jest na drugi dzień po upieczeniu. To kolejny mój sernik bez spodu, o idealnym serniku bez tłuszczu i mleka pisałam tutaj . Upiekłam ten prosty sernik bez spodu z samego rana, po południu go dokończyłam, gdyż sernik musiał swoje odstać w ... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Trudno znaleźć idealny przepis na sernik i jak już wydaje nam się, że znaleźliśmy, bo upieczeniu ciasto opada.
Czytaj dalej...Blog kulinarny z przepisami i autorskimi zdjęciami, czyli najsmaczniejsze miejsce w sieci