Dziś gotujemy, a właściwie robimy słodkości z firmą "Brześć" :-) Dostało się ostatnio w moje ręce trochę smakołyków z tej właśnie firmy i postanowiłam wykorzystać trochę z nich do przepisu, który umili nie jedno popołudnie :-) Blok robi się błyskawicznie, bez gotowania, chwilkę czasu zajmuje chłodzenie go, ale tak czy inaczej warto go przygotować :-) Słomka idealnie równoważy smaki masy krówkowej i masła orzechowego (które - osobiście uważam - w rzeczonym duecie są bezkonkurencyjne), a do tego sprawia, że blok jest de... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...