Passata pomidorowa

Passata pomidorowa

Passata pomidorowa

Idealna na zimę do zup i sosów Składniki 2 kg pomidorów 1 cebula 3 ząbki czosnku 1 marchewka 1/2 selera sól, pieprz, cukier 2 łyżki ziół prowansalskich   Sposób przygotowania … Czytaj dalej Passata pomidorowa czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu czarrna od kuchni

Warto przeczytać

Wszystko o przetworach – czyli jak pasteryzować słoiki a potem je przechowywa

Znany od bardzo dawna sposób pasteryzacji niektórych produktów w szczelnie zamkniętym szklanym słoiki jest najlepszym sposobem na przedłużenie ich czasu do spożycia.

Czytaj dalej...

Autor

CzarrnaOdKuchniCzarrnaOdKuchni

Pracuję i zajmuję się domem. Zamiłowanie do gotowania i pieczenie odziedziczyłam w genach po Mamie. Jednak to, co najbardziej lubię robić w kuchni to wszelkiego rodzaju słodkości.
Poza tym mam kota, balkon pełen kaktusów i kolekcję kryminałów :)

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

marchewka, seler, sosy, zupa, przetwory, czosnek w ziołach, zupa z selera, sos pomidorowy, zupa pomidorowa

Inne przepisy z czarrna od kuchni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.