Ciasto kapitańskie

Ciasto kapitańskie

Ciasto kapitańskie

  Na majówkę mam dla Was coś pysznego - delikatne czekoladowe ciasto z kremem budyniowym z dodatkiem ajerkoniaku i puszystym kremem śmietankowym. Niby całkiem prosto, ale jednocześnie niezwykle efektownie. To ciasto jest doskonałe na święta i specjalne okazje. Także bez zbędnego rozpisywania się zapraszam do skorzystania z przepisu.  Biszkopt: 5 jaj 3/4 szklanki cukru 3/4 szklanki mąki pszennej 3 łyżeczki kakao 1 łyżeczka  proszku do pieczenia szczypta soli Białka oddzielamy od żółtek i ubija... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Cynamonowe szczęście

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję