Piernikowe gryczano-owsiane biscotti z melasą p. Angeliki oraz Moniki – danie konkursowe

Piernikowe gryczano-owsiane biscotti z melasą p. Angeliki oraz Moniki – danie konkursowe

Piernikowe gryczano-owsiane biscotti z melasą p. Angeliki oraz Moniki – danie konkursowe

Misiek stawia dziś przekąski, częstujcie się Ciasteczka typowe do kawy. Możecie zanieść do pracy i umilić sobie i kolegom dzień  Piernikowe gryczano – owsiane biscotti z melasą Drukuj przepis Drukuj ze wszystkimi zdjęciami Drukuj tylko tekst Składniki1,5 łyżki mielonego lnu7-8 łyżek ciepłej wody0,5 szkl mąki gryczanej0,5 szkl mąki owsianej bezglutenowej2 łyżki mąki jaglanej5 czubatych łyżeczek cukru trzcinowego2 łyżki masła orzechowego0,5 łyżeczki proszku do pieczeniaprzyprawa do piernika i cynamon1/3 szkl... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu CoolinarniePL

Warto przeczytać

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.

Czytaj dalej...

15 przepisów na karpia

15 pysznych przepisów na świątecznego karpia

Czytaj dalej...

Sałatki na Święta Bożego Narodzenia - najlepsze przepisy!

Święta Bożego Narodzeniu tuż tuż.. Tak więc większość z nas zastanawia się co przygotować na świąteczne menu.

Czytaj dalej...

Najlepsze przepisy na Święta

Wigilia już niedługo i wiele osób może po raz pierwszy zajęło się jej przygotowywaniem a nie jadą po prostu jak co roku do bliskich. O czym należy pamiętać i dlaczego?

Czytaj dalej...

Autor

Anna DziedziulAnna Dziedziul

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

pieczenie, owsiane, mielone, cynamon, piernikowa, orzechy laskowe, masło orzechowe, orzechy, żurawina, piernik, bezglutenowe, przekąska, do pracy, ciastka , przekąski, ciasto, ciasteczka, boże narodzenie, płatki owsiane, ciasteczka owsiane, ciasto z orzechami, pieczeń z mielonego, ciasteczka z płatków owsianych, ciastka orzechowe, orzechowe ciastka, przekąski na ciepło, ciasto z kawą, ciasto na boże narodzenie

Inne przepisy z CoolinarniePL

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.