Ciasto niezwykle delikatne i kremowe, a równocześnie intensywne w smaku. Proste w przygotowaniu, pyszne i bardzo podzielne - już mały kawałek wystarczy, aby się nasycić. Masa czekoladowa szybko gęstnieje dlatego polecam zrobić masę serową przed czekoladową. Należy pamiętać, aby nie przekraczać czasu pieczenia nawet jeśli wydaje nam się, że ciasto nie jest upieczone. Zgęstnieje podczas chłodzenia. SKŁADNIKI SPÓD BROWNIE 200 g gorzkiej czekolady 200 g masła 150 g cukru 3 jajka 140 g (niepełna... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Nastała już jesień, więc nasz organizm musi walczyć z bakteriami i wirusami wywołującymi przeziębienia lub grypę.
Czytaj dalej...Trudno znaleźć idealny przepis na sernik i jak już wydaje nam się, że znaleźliśmy, bo upieczeniu ciasto opada.
Czytaj dalej...