Przepis na : obiad
Naleśniki w wersji wytrawnej. Z suszonymi pomidorami, szpinakiem i kremowym serem gorgonzola. Opcjonalnie także z orzeszkami pinii lub pestkami słonecznika. Łatwe i szybkie w przygotowaniu. Można zrobić z wyprzedzeniem (wypełnić farszem i zrolować) a przed samym podaniem podsmażyć na rumiano i serwować z ciepłym sosem pomidorowym. SKŁADNIKI / 6 sztuk 6 naleśników, np. z tego przepisu 250 g szpinaku 2 łyżki oliwy 12 suszonych pomidorów ze słoiczka 125 g sera gorgonzola garść orzeszków pinii SOS POMIDOROWY 4... czytaj dalej...
Dieta ta nie polega na zbytecznym głodzeniu się. Osoby na tej diecie mogą jeść nawet desery a zbędne kilogramy i tak lecą w dół.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...