KOSTKA BLACK FOREST

KOSTKA BLACK FOREST

KOSTKA BLACK FOREST

Wilgotne, czekoladowe ciasto z czereśniami i bitą śmietaną. Dobrze się przechowuje i długo utrzymuje świeżość. Jest bardzo podzielne, dlatego świetnie nadaje się na imprezy. Podczas pieczenia z czereśniami, ciasto czekoladowe pięknie rośnie, a po upieczeniu pozostaje wilgotne, mięsiste i lekkie zarazem. Nie trzeba go nasączać. Podczas krojenia na porcje, bita śmietana nie zsuwa się  i nie oddziela od ciasta. SKŁADNIKI 125 g masła 100 g gorzkiej czekolady 2 łyżki gorzkiego kakao 1 łyżka kawy zbożowej l... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu cool and minty

Autor

COOL AND MINTYCOOL AND MINTY

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

czereśnie, ciasto, czekolada, ciasto czekoladowe, ciasta czekoladowe, impreza, ciasto z kremem, ciasta z kremami, ciasto wiśniowe, bez pieczenia, ciasta bez pieczenia, ciasto bez pieczenia, ciasta z masa, ciasto 3 bit, krem czekoladowy, ciasto 3 bit bez pieczenia

Inne przepisy z cool and minty

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.