Sezon na dynie się rozkręca. Dziś przygotowałam placuszki z dyni z dodatkiem bekonu. Niezwykle smaczne, lekko słodkie i aromatyczne placuszki są po prostu pyszne. Gorąco polecam Wam zrobić placuszki dyniowe, świetnie sprawdzą się jako ciepła kolacja, lub przekąska w ciągu dnia, stanowią także idealne danie do spakowanie do lunchboxa. Jeżeli szukacie inspiracji na inne dania z dyni to zapraszam Was do Malwiny i Mirabelki po ich dyniowe potrawy. Placuszki z dyni Składniki: 1 nieduża dynia piżmowa (ok.... czytaj dalej...
Święto Halloween pojawiło się w naszym kraju w latach 90-tych, jednak dopiero od kilku lat cieszy się sporą popularnością.
Czytaj dalej...Nie ma nic lepszego na każdej domowej imprezie, jak szybkie przekąski. Minimum wysiłku, a maximum smaku, to główna ich zaleta.
Czytaj dalej...Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...